Alabilirsin ama söyleyeyim bizim buradakiler kocaman bisikleti zor görüyor bir de sinyali görecekler mi diye düşünelim

Sabah zaten görecek adam zor, gece sürüşüne anayolda çıkacaksan al(geçen yazmıştım, sana anayolda sürüşü tavsiye etmiyorum çünkü yenisin ve buradakiler de sen de hata yapmaya çok meyillisiniz)
Bence şimdilik bu ürünü alma, dediğim gibi anayola çıkman zaten büyük sorun hocam daha yeniyken; tecrübe kazanırsan bu ürünü de alırsın anayolda veya normal trafikte de sürebilirsin.
Nacizane tavsiyem.
Ya abi inanmazsın, senin o yorumdan sonra kazasız belasız trafikten geçip mahalleye geldim. Mahallenin başından sonuna sürüyorum, arabalara yol veriyorum sollasınlar vs diye. Eve dönerken arkamda kadın sürücüye yol verdim, o da yavaşlayınca bana yol verdi sandım. Ona ayıp olmasın diye hızla şerit değiştirirken (ev karşı şeritte ve şerit bomboş, araba yok bile) değiştirmeye bir Pedal kala kadın kornaya bastı. Aynadan bakıyorum, o tepe aynasından kaşlarını düzeltiyor bir de. O olaydan sonra sinyal için alayım dedim