Merhabalar,
Alan adını aldığım bir web projem bulunmaktadır.
Bu proje için PHP kodlama dilinin uygun olduğunu düşünmemle birlikte ilgilenenler daha uyan farklı bir yazılım dilini de önerebilirler.

İş genel olarak bakıldığında https://www.trustpilot.com/ mantığı ile benzer olsa da
biraz daha basitleştirilmesini/sadeleştirilmesini düşünmekteyim.

trustedpilot da kullanıcılar bire bir ilgili duruma ilişkin görüşlerini paylaşırken
benim istediğim durumda görüş bildirmek isteyenlere admin panelde benim açabileceğim/düzenleyebileceğim/gizleyebileceğim
belki 5 belki 10 adet soruyu sorup bu sorulara ilişkin puanlarını vererek sistem hem o yorum yapılana ilişkin ortalama bir puan hesaplayacak hem de ilgili tüm sorulların ortalama puanlarını hesaplayacak,
ana sayfada top ve worst 10 listesi olacak ve databasedeki mevcut kriterlerle bu top10 resort edilebilecek,

puan gönderenlerin gerçek kişi olduğunu anlamamız için sms doğrulaması olacak, belki admin panelinden oluşturduğum bir kaç soruyu random olarak cevaplayıp o cevapları da benim kontrolüm imkanı ile verdiği puanları silip veya onaylayacagım.

sistem genel olarak bu şekilde olup
tekliflerinizi süre+yapacaklarınız+ücret ve şartlar olarak iletebilirsiniz.
tasarım konusunda ise basit sade bir tasarım yaparım derseniz o da benim için kabülümdür.

ilgililerden haber beklemekteyim.

görüşmeler yapılmış olup değerlendirilmeye geçilmektedir.