Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benzer sorunları bende yaşadım guzelnette paylasımlı sunucuya gectim suan hic mutlu degilim admin paneli bile eskisi gibi hala cok yavas istedigim gibi kullanamıyorum. Bir çözüm bulamazsam her seyi silip ugrasmamayı dusunuyorum. Hangi eklentiyi denediysem olmadı ++ cloudflare en basından beri kurulu ama istedigim performansı alabilmis degilim. Tıkladıgım anda açılması lazım ancak 3-4 saniye bekliyor ya da hic acılmıyor sabit stabil bir hız almaya calısıyorum ancak 3 gundur hala verim alabilmis degilim.

Cache ve cloudflare ile ilgili bir sorun yok başka bir sorun var ama henuz bulabilmis degilim.
Aynı sorunları bende yaşıyorum zaman zaman.
Şimdi chrome içinde inceleme kısmı var. Orda perdormans sekmesinden bir web sitesi açılımını inceleyebiliyorsunuz.
Benim elde ettiğim tecrübe şu. Adres çubuguna yazıp entere bastıysanız uzun süre loadingte kalıyorsa bu server sorunu. Bakıyorum oraya site açılmadan önce herhangi bir veri alış verişi olmamış yüklenen bişey olmamış. Bir an geliyor entere basyorum fişek gibi açılyor bir an gelior 4-5 sn bekliyor.

Bunun sebebi güzelhosting kullanıcısı cok var. Geçen bi konu vardı hangi hostingi kullanıyorsunuz diye %60 güzel çıkmıştı sunucular yogun oldugunu düşünüyorum.

Normalde hosting pahalı bişey yabancı hostingler dolar kuru. Bizim ülkemizde aldığımız hizmet çok ucuz ve sorunlar olmasını normal görüyorum.

netinternet veri merkezi olduğu için kafama yatıyor oraya geçebilirim.

Şu an fena değil hızım.1-2 sn açılıyor. 1 ay önceye kadar berbattı.

Gelişmeleri size yazarım.