Arkadaşlar gerçekten sinirli ve üzgünüm, bu sektörü merak ettiğim için başladım eğitim videoları vs derken gayet güzel paralar kazanmaya başladım. Çok güzel projeleri olan altlara yatırım yaptım çok kısa sürede hayatım değişti. Fakat bu dol an dırma olaylarının çok büyük kısıtlamaların habercisi olduğunu düşünüyorum. Neden araştırmadan etmeden bilmeden paranızı emanet edersiniz anlamıyorum. Şimdi nerden bileceksin vs demeyin kusura bakmayın ama yerel borsalar da zaten kazanmak imkansız komisyon, çökme vs bir sürü sorun. Ayrıca herkesin oynadığı coinlerden tokenlerden başka bir şey yok, ıco vs bilmeden piyasaya atlayan arkadaşlar lütfen artık yerel borsalarla iş yapılmıcağını anlayın, şimdi bana sen nerden oynuyosun nerden biliceksin onların da aynı şeyi yapmıcanı diyenlere cevap veriyorum. Binance ve kucoine güveniyorum neden mi? En büyük borsalar ve bu adamların kaçması için gezegen değiştirmesi lazım, o kadar çok tanıyorlar ki ihtimal dahi vermiyorum adamlar hacklenince bile ödemesini yaptı.