ebilge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz daha derli toplu bir web sitesine ihtiyacınız var?

Şöyle bir örnek vereyim: https://www.nekadarkaldi.net/oabtye-ne-kadar-kaldi/ böyle bir sayfada google reklam yayınlamak istemez. Sizin bütün içerikleriniz bunun gibi. Yani daha yazı ağırlıklı olsun. Yazıların altına bu sayfaları ekleyin. Atıyorum bir sınav ile ilgiliyse bu sınav nedir? ne zaman yapılır? hazırlıkları nasıl olmalıdır gibi yazılar yazın altına bu sayaçları ekleyin. Yoksa bu şekilde bu siteye onay alamazsıınız
Anlıyorum hocam, öneriniz için teşekkür ederim. Benim bu siteyi acmaktaki en öncelikli amacım, kullanıcılara merak ettikleri tarihlere ne kadar kaldığını en basit ve sade şekilde, kullanıcının zamanını çalmadan gostermekti. Bu nedenle haber siteleri gibi uzun uzadıya 6 paragraf ekleyip sonra sayacı koyup kullanıcıları uğraştırma istemedim ve sade bir tasarım ortaya koydum. Bundan dolayı da Google kabul etmiyor sanırım. Peki sayfa olduğu gibi kalsa, Sayacın alt kısmına sınav hakkında bilgi veren bir kaç paragraf eklesem nasıl olur? Kullanıcı yine vakit kaybetmeden ogrenecegini öğrenir, merak eden devamındaki yazıları okur ?