Genç yaştaysanız, bir şeyler öğrenebilmek adına bazı fedakarlıklardan kaçınmamak gerek. Çünkü kaybedebileceğiniz 3-5 kuruş gelecekte size kat kat kat paraya kolayca dönüştürülebilir tecrübe olarak yansıyacak. Çok fazla bir bütçe ile girmeyin ama ufak bir deneme girişimi ile az bir parayla vira bismillah diyebilirsiniz.
Bu şuna benzer. Parası imkanı olan ama ehliyeti yeni alan kişiye 0 (sıfır) araba alması önerilmez. Fiyatı daha az olan eski model araba alması önerilir. Acemiliği eski araba da gitsin diye ...
@Proxcis; üstat a katılmıyorum. Saygılarımızla ...
Elbette insan risk almalı ki yeni şeyler öğrensin ama son dönemlerde konuştuğum 3-4 kişi oldu. Bu kişilerin hepsi e ticaret sitesi açmak için çeşitli firmalardan hizmet almışlar.
Bu hizmetin içerisinde web sitesi + ürün girişleri ve ödeme modülleri bulunuyor fakat kişi 1500 TL reklam geliri vermesine rağmen tek satış yapamamış.
Bunun nedeni sitesinin çok amatör gözükmesi ve firmaların yetersiz çalışma ahlakı olmasına bağlıyorum. Ben bu yüzden direkt e ticaret ile başlamasını önermedim. Kişi başta en azından
literatürü anlayabilecek seviyede olmalı ki art niyetli kişiler tarafından sömürülmesin, saygılarımla üstat