çoğu kişi hemen dalıp gitmek istiyor ancak işler öyle göründüğü gibi değil Benim edindiğim son bilgilere göre oradaki Türklerin çoğunluğu adamları dolan.yor yani öyle böyle değil. Gürcülerin çoğu bundan yakınıyor. Gelenlerin çoğunun aklında zevk için gidiyor zira hayal ettiği araçları alıp getirmek istiyor tabi gidenlerin çoğu dolan.or ve geliyor. Vekalet asla ve asla verilmez konu sahibi inşallah adına farklı şirketler açmazlar.
En önemli husus şu: Diyelim ki orada şirket açtın paralar o banka hesabına geliyor TR bankalarına aktardığınızda ne kadar tutar aşılırsa vergi kesilecek?
ordaki parayı türkiyeye nasıl aktaracaksınız asıl merak edilen konu bu
birde biz mesela e ticaret yapıyoruz ttürkiyeye ürün satıyoruz türkiyedeki kişiler bize nasıl para gönderecek gürcistana vs.vs. yani 500 dolar ver şirket açılsın gibi konuşmşsun ama bu o kadar kolay değil bir sürü düşünmek gereken şeyler var.
Siz eminim ki araştırmışsınızdır fakat buraya o kadar basit yazdığınız için şuan herkes 500 dolar ayarlıyor şirket açmak için.
ben vekalet vermedim hocam kendim geldim açtım. Evraklarım elimde Türkçe ve gürcüce. Para aktarma işine gelirsek eğer burda ziraat ve iş bankası var. Şirket hesabı açıyorsunuz ve tr deki hesabınıza gönderirseniz eğer burada şirketiniz olduğu bileğisiniz banka zaten kendince hallediyor ve size hesap sormuyor. Ama Türkiye de vergiye giriyor musunuz böyle birşey de bilmiyorum