Antocio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Bilgin yok" cümlesinde kötü bir niyetim yoktu, bilginiz olmak zorunda da değil. Yanlış mıyım? Neden hala bu kadar gerginsiniz diye tekrar sorayım, daha fazla münakaşaya girmeyeceğim. İyi günler beyefendi. Haber "asparagas" olabilir mi, elbette olabilir. Ben işin o boyutunda değilim. Kripto para piyasasının riskini anlatmaya çalıştım o yorumda. Hemen verimsiz tartışmaya girmek yerine, evet bilgim var fakat ben onu kastetmedim şeklinde yorum yaparak verimli bir tartışma yapabilirdiniz. Neyse çok uzatmaya gerek yok, iyi forumlar. Ek olarak okduğunu gayet iyi anlayan birisiyim, belki de anlatımda hata veya kopukluk vardır, sonuçta yazılı iletişim kuruyoruz eksiklikleri çok fazla.
Evet bilgim yok imzamda yazdığı üzere emekli bankacıyım 25 sene profesyonel finansçı olarak çalıştım, Avrupa Birliği finans protokollerinde dahi 2 sene Brükselde görev yaptım, Türkiye de internet bankcılığı sistemini kuran merkez bankası ekibinde yer aldım. Aldımda aldım. Şimdi de forumda bir çok üyenin finans sitelerine kripto para piyasaları ile ilgili orjinal içerik hizmeti veriyorum ama bilgim yok eyvallah.