NeMerak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üzerinde güzel bir çalışma yaparak aylık çok güzel paralar kazanabilirsiniz
E-ticaret işim nedeniyle oldukça yoğunum ama bunun üzerine eğilmek de söylediğiniz gibi, iyi sonuçlar verebilir. Bu işi bilen, ekmeğini yiyenlerin yorumlarını bu yüzden merak ediyorum. Teşekkür ederim

depresanz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zorluk oranı nedir
KD sütunundaki % zorluk oranı hocam. En yüksek TBM için %83, en yüksek hacim için %92, ortalama ise yine %83

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsen bulduğum her şeye giriyorum
En kötü ihtimalle tecrübe ederim der atlarım sizde böyle yapın derim.
Şimdi gelelim konumuza
1-) Anahtar kelimeyi Google'da a ratılınca çıkan siteler neler
2-) İlk 10 site ne kadar otoriter? Semrush ile içeriklerine bak en çok parayı nereden kazanıyor, trafiği nereden alıyor vs
3-) Anahtar kelime zorluk oranı ne?
4-) Sektörü ne? Sağlık ise öne çıkman çok zor olacaktır
5-) kaç farklı içerik üretebilirsin?

Bunlara cevap verirse yönlendirebilirim
Pandemi ilk başladığında bu domain elimde olsa ben de dediğiniz gibi başlardım muhtemelen ama e-ticaretle ilgiliyim ve oldukça yoğunum, bu yüzden sizlerin yorumu önemli. En olmadı, ücretli içerik üretici çalıştırabilirim diye düşünüyorum.

Sorularınıza gelince,

1-) İlk sırada Google görsel sonuçları, sonralarında ise Pinterest gibi siteler var. Reklam yok.
2-) İlk 10 sırada 1 adet normal websitesi var, diğerleri global siteler. Alakalı sonuçlar görünüyor genellikle, doğrudan bu kelimeyi içeren sonuç az sayıda.
3-) Anahtar kelime zorluk oranı ortalama %83
4-) Sektör, sosyal medya, whatsapp veya görsel kullanılan herhangi bir mecra için profilini özelleştirmek isteyenlerin, günlük kullanıma dair medya içeriği.
5-) Uzun kuyruk anahtar kelimeler de kullanılırsa on binlerce içerik oluşturulabilir veya her mecranın altında yüzlerce alt başlık oluşturulabilir