shovid adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok iyi tercih umarım kazancında iyi olur. Hayırlı olsun
Teşekkür ederim hocam inşallah
Webekir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Helall valla. Uzun zamandır heves ettiğim ancak ingilizce bilgi zayıflığı nedeniyle girişimde bulunamadığım alan.
Tavsiyem: İngilizce seo yoluyla videoları optimize edin. İçeriğin ing olması gelirleri direk artırmaz, öncelikle yurt dışından izlenmesi gerekir.
Video zaten seo ingilizceli hocam yani amerika ingilizcsine göre hazırlandı sadece ses bilgisayardan hazırlandı
Aytmatov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun. Başlıkta büyük harfler kullanmışsınız, isterseniz büyük i'leri ı olarak değiştirin hocam. İngiliz alfabesinde büyük i harfi yok. Kanalın adını da "The Most Beneficial Foods" yapsanız gramer olarak doğru olur
Teşekkür ederim hocam değiştireceğim
hmustafay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun abone oldum
Teşekkürler hocam
shovid adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu tarz bilgi kanalları yurt dışında tutuyor mu ? Ben Türkiye’de bir şeyler deniyorum ama eğer oralardada ilgi çekiyorsa bende yönelmek istiyorum.
Valla bende yeni açtım hocam ilerleyen zamanlarda tekrar kontrol edersiniz ama tutacağını düşünüyorum
hbarris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rica ederim hocam.Ayrıca ben anlık olarak ilgili etiketler,gruplar ve sayfalar üzerine gönderiler atıyorum sayfam ile alakalı etkileşimin en yüksek olduğu saatlerde. Gerçekten iyi kullanıcılar getiriyor. Belki bu mevzuyu denerseniz reklamlardan çok daha iyi bile olabilir daha doğrusu kesinlikle denemenizi öneririm.
İlgili google analitik grafiklerim, bu da benim hikayem-adsense adlı konuda mevcuttur göz atmak isterseniz
Hocam yorumlara video linkini mi yapıştırmam gerek nasıl yapalım sizce