Duyar kasmıyorum hocam, maksat eğlenmekse ben eğlenmedim. Böyle birşeyden eğlenebiliyorsan eğer bence kendini bir sorgula
Ciddi konuşacak isek eğer konuşalım. Ufacık bir fotoğraf karesinde a4 kağıdına özensiz şekilde yazılmış "website işleri yapılır" yazısında amatörlük görüyorum. Buda beni eğlendiren kısmı. Amatör olan insanların kendilerini geliştirmeden yada köşedeki bilgisayarcının bile bu tarz işlere sırf içinde "para var" anlamıyla girmesi beni irrite ediyor.
Evet bu tarz bir şeyden eğlendim komiğime gitti. Tıpkı "bizim komşunun çocuğu yapar ya o bilgisayar okuyordu" mantığıyla işi profesyonele bırakmaktansa tanıdığa "3" kuruşa yaptırırım diyen insanlar yüzünden ele ayağa düşmüş, ne odası ne derneği ne federasyonu olmayan meslekleri yapmak alt taban fiyatının dahi belirlenememesi ama şu ülkede berberlerin bile bir taban fiyat belirleyerek iş yapmalarına rağmen "TEKNOLOJİ DEVLERİYİZ YA(!)" alt taban fiyatı belirleyip sektörlerimizi bile koruyamıyoruz.
Sence bunları düşünmeden ufacık fotoğraf karesinden eğlenebilen twitter'da denk geldiğin "trollere" yada facebook gruplarındaki "ergen" çocuklara mı benziyorum?
Lafı uzatmanın anlamı yok. Eğlendim kardeşim, sen hayatında sürekli somurtkan birisi olabilirsin.