Bu adam mağduriyetleri giderecek arkadaşlar kimse kaçtıktan sonra böyle içten yazmaz kusura bakmayın da. Alır parayı gider. Ki söylenen rakamlar hayal ürünü. 300 bin üyesi olan yerin, 30 bin aktif bakiyesi olan kullanıcısı var. Toplasanız 2 milyar dolar mı eder sizce? Gelir gider dengesinde bir açıklık var bence de. Ama bu açıklığı da elindeki paralarla İZİNSİZ şekilde kullanmaya ve normale geçmeye çalışıyor. Bunu yaparken de baskılardan uzak yurtdışında hallediyor. Çünkü 1 gün daha bu şekilde TR'de kalsa adamı direk alırlardı. Zaten *********** olduğu söylenen biri ve herkes tarafından artık *********** damgası yemiş biri niye böyle açıklama yapma gereği duysun zaten kaçmış.

Ortamı germek ve insanları suçlamak kolaydır. Daha önceden tosuncuk falan örnekleri çok ama bu durumun farklı olduğunu düşünüyorum. Kripto para kullanan, al sat yapan adamlar bana göre çiftlikbank kullananlardan çok daha zeki. Hala kripto para terimini bilip içine girmeyen milyonlarca insan var ülkemizde. Bu adam bana göre elindeki altın yumurtlayan tavuğu yok etmez. Hele ki ufak rakamlar için. Daha önce de thodex kapalı kaldı ve kampanyalarla kendini bugünlere getirdi, yine getirir.