yalnız açık alanda sigara yasaklanmalı. ki zaten bazı yerlerde sokakta içmek yasaklandı sanırım. ramazanla alakası yok açık alanda içki ve sigara içmek yasak olmalı.
hemen beni gömmeyin namaz kılmam akpli değilim ama sigara iğrençtir yaptığı şey de iğrenç bana göre ve o iğrençliği umuma açık yerlerde yapamaz. yapmamalı. ki nerde bir sigara içen görülse yüzüne tükürülüp rencide edilmeli ki yeni yetişen nesil sigaraya karşı bir olumsuz durumla yetişsin.
Bence bu yetmez ilkinde tırnaklarını ve dişlerini sökelim içmeye devam ederse kafasına kadar toprağa gömüp taşlayalım o da kesmezse artık dar ağacı olur kurşuna dizmek olur bir şekilde içemeyecek hale getiririz. Hocam normalde ben de ironi yaptığınızı düşünmüştüm ama ciddiyim diyip bir de bunu savunmaya çalışmışsınız. Harbiden şaka gibisiniz. Neymiş içenler bir süre sonra nereden bulaştım diyormuş. Diyebilirler ama demeyebilirler de ben başkasının yüzüne gözüne üflemiyorsam devletin yasak dediği yerlerde de içmiyor içebileceğim alanlarda içiyorsam size ne kime ne? cümlelerin sonuna gülücük işareti koyunca tehlikeli düşünce zihniyetiniz ortadan kaybolmuyor maalesef sizinki de hastalıklı bir düşünce biçimi. Kimse zevkten dur birkaç sigara içeyim de ölüme yaklaşayım demiyor bir şekilde özenti, ani duygu değişimi vs gibi sebeplerden başlamış ve bırakamıyor ya da bırakmaya çalışıyor ama gelen muhteşem çözüm önerisine bak yüzüne tükürüp rencide edilsinmiş.