Hocam şuan inan hatırlayamadım malum geçmiş zaman ama konusunda kendisine github hazır kodları ile bu işin olmayacağını ve açık kaynak kodlarında her zaman bir arka kapı olduğunu yazmıştım. Ben yıllardır bu işlerdeyim benim aklım kesmiyor sen nasıl cesaret ettin falan demiştim. Defalarca uyardığımı hatırlıyorum ama nickini inan şuan anımsayamadım zira yıl 2017 yılıydı. Neyse ben yineliyorum; bu trader yani borsa işinin kokusu çıktı. Üçbeş çıtırdan yazılımdan anlayan wp tema yapan üçbeş php kod düzenleyen yada html bilen herkezin gözü bu işte ve ne yazıkki filden büyük fil avcısı vardır sözünün vuku bulması çok geçmiyor olan parasını kaptıran vatandaşa oluyor. Thodex kurucusu fatih vurgun yapacak kadar yürekli değildir zira son açıklamasıda benim dediklerimi destekliyor. Duyduklarım ve son açıklamadan anladığım kadarıyla Thodex hacklendi ve bunu açıklamadı belki düzeltirim yoluna gitti. Anladığım kadarıyla hackleyenler ufak ufak milletin coinlerini sızdırdıkça başedemeyeceğini anladı ve bu kadar büyük meblağları karşılayamayacağını bildiğinden elde kalanı aldı kaçtı olay bu bence. R10 ve benzeri webmaster sitelerinden github açık kaynak kodla site kuran birinin çıkması ve böyle bir olaya karışması ne ilk nede son olacak. Paranıza dikkat edin kaptırdığınızda intiharı düşündürmeyecek yada çoluk çocuğunuzun rızkını alacak kadar para yatırmayın.