teknori adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun belli hocam, config degiskeninin _options property tanimsiz hatasi veriyor. Bu yuzden scriptin diger kisimlari da calismiyor.

Scriptin orjinalinda, 19076. satirdaki config._options kodunu bulamiyorum. Siz bir seyleri degistirdiyseniz onu bir kontrol etmenizi oneririm.
Aradigim kod: config._options

son güncellemde problemi çözmüş olabilirler hocam bendeki hali 5 nisanda indirmiştim dün bir güncelleme yayınlamışlar 1.6 gb boyutunda birazdan çekip deneyeceğim teşekkürler yardımlarınız için
ek olarak son halini attım ama yine aynı sorun devam ediyor varmı farklı bir fikri olan? ek olarak dtp nesnesine elle 1 rakamını yada herhangi bir harfe basınca dtp nesnesini açıyor fakat yine yukarıda tanımladığım formata uymuıyor sonrasında tarih saat şeklinde çıkıyor
ve @teknori; hocam sanırım o versiyondaki js kodu şifrelenmiş dışarıya açık olduğu için indirdiğim sürümde öyle şifreli bir alan bulamadım aşağıya doğru inerseniz çoğu harflerin şifreli olduğunu göreceksiniz o kısım şifreli alana denk gelmiştir o yüzden bulamamışsınızdır.