Web gelistirme yaparken size en cok yardim edecek yer, Tarayici konsoludur.
Tarayici konsolunu actiginiz zaman, size hata ve uyarilar gosterir.
Eger ki tarayici konsolunuzda,
`Uncaught TypeError: $(...).datetimepicker is not a function`
tipinde bir hata aliyorsaniz, datetimpicker kutuphanesi, calistiginiz sayfaya import edilmemis demektir.
Jquery veya bootstrap, kendi icerisinde datetimepicker methodunu icermiyor. Bunu ek olarak import etmeniz gerekiyor.
Temanin orjinalinde calisiyorsa, demo sitesinde datetimepicker calisan sayfaya birip, CTRL+U ile sayfa kaynagini goruntuleyin.
Ardindan sayfanin en altinda, script dosyasi olarak datetimepicker.js import edilmisse, localhost uzerindeki calismanizda da
ayni sekilde import islemini yapin calisacaktir.
Konsoldaki hatalardan yola cikarak sorunu daha net anlayabilir, yardim isteyebilir veya cozebilirsiniz.
Ekleme:
Metronic admin template simdi kontrol ettim, js bundle yapilmis. Yani siteniz buyuk ihtimalle datetimepicker kutuphanesini iceriyor, konsol uzerinde hatanin sebebini ogrenebilirsiniz.
evet hocam dediğiniz mesajdan sonra tekrar elle ekledim ama faydası olmadı

son hali bu bu hatayı ilgi satıda bulunan kodu silerek yaptığımda sorun olmuyor ilgili satırın da kodu aşağıda
buradaki 19055 satırındaki koduı açıklama satırı yapınca açılıyor dtp nesnesi fakat bu seferde time ile açılıyor. js olarak üstte eklediğim formatlamaya girmiyor bile

anlam veremedim