Php 8.0'a dair projeler ortaya koyabilirseniz. O domainin ekmeğini çok yersiniz hocam
evet php 8 e dokunmadan olmaz, php 5 henüz yeni çıkıyorken basit derslerden bile hayli ilgi görmüştü ki o zamanlar phpciler ve aspciler çok kapışırdı çok ilgi görmüyordu php
Hocam mesela Wordpress PHP altyapısına sahip illaki kodlama öğretmenize gerek yok
Örneğin Wordpress için nasıl bir hosting almalıyız
Neden Wordpress kullanmalıyız gibi bir sürü içerik üretebilirsiniz.
evet her konunun artı ve eksilerini ele alarak değerlendirmeye içerik üretmeye çalışıcam
illa php ile alakalı içerik girmenize gerek yok bence; yada udemy gibi yazılım dersleri olan bir site olabilir
Keyword bir domain ve içerikle bağlantılı olmalı düşüncesindeyim. Metinsel dersleri bile nasıl hazırlayacağım derdnde iken video dersler hayli uğraştırır kurgusu montajı vs ama aklımda kesinlikle var tabi.
Hocam merhabalar, benimde 2012'den beri faaliyetini sürdürdüğüm kişisel blog tarzında bilişim ve teknoloji derslerini içeren web sayfam var. Gördüğüm kadarıyla php ile yapılan uygulamaları ziyaretçiler çok arıyor. Mesela benim siteme php ile admin panel nasıl yapılır, ya da php iletişim formu gibi konuları arayarak gelen var. Bu tür içeriklerde ekleyebilirsiniz.
Evet onu da uygulamalı olarak ilerleyen zamanlarda sunmam lazım.
Güzel bir yazılım yapıp, PHP dersleri paylaşırsanız geleceği olur. Domain güzel.
Teşekkürler. Laravel lumen alt yapısı ile başladım. aynı domainin net uzantısındaki sayfa yapısına benzer çizgilerde fakat farklı formatta hazırlamaya başladım. Bir yandan içerik hazırlamaya çalışmak bir yandan sistemi toparlamaya çalışmak hayli yorucu. Mesai saatinden sonra ve ilgilenmen gereken bi ailen varsa hayli zor oluyor. Bakalım 500$ beni fena ateşledi ivmemi biraz daha artırmaya çalışıyorum.