Arkadaşlar merhaba, bir süredir verdiğim çekiliş hizmetini bıraktığımdan dolayı çekiliş scriptine ihtiyacım kalmadı. Bu yüzden satışa çıkarmaya karar verdim. Bilmeniz gerekenleri aşağıda sıralıyorum.
1. Instagram yorumlarını kendine çekip içlerinden kazanan kişiyi belirleyen klasik çekiliş scriptidir.
2. Admin paneli ve shopier entegresi mevcuttur.
3. "Kullanıcıyı 1 kere say", "Hashtag Kontrolü", "Etiket Kontrolü" özellikleri vardır.
4. İstediğiniz kişiye çekilişi çıkarma özelliği vardır.
5. Premium üyelik sınıfı vardır (satış yapmak isterseniz.)
Başka sorunuz varsa pm atabilirsiniz onun dışında tüm bilgileri ve site adresini aşağıda paylaştım, kendi işlerimde kullandığım bir siteydi işimi fazlasıyla gördü.
Domain godaddy de kayıtlıdır, devir işleri nasıl oluyor bilmiyorum, alacak kişi ile onları görüşürüz.
Site adresi: Site için istenen fiyat: 250₺Sitenin aylık getirisi: 0 Sitenin açılış tarihi: 30.11.2020 Kategori, sitenin içeriği nedir: Instagram Çekiliş Sitesi Günlük hit sayısı: 0 Ziyaretçi kaynağı: yok Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Yok Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Komple satılık Hosting dahil midir: Dahil değil ancak 1 hafta idare ederim.Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: DahilYazılım lisans sonlanma zamanı: Ömür boyuSitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok