imkansız diye birşey yoktur hocam, bir TÜRK vatandaşı olarak bunu en iyi bizim bilmemiz gerek, he evet diğer firmalara göre tabi ki binance, ama olmaz diye birşey yok
Hangi yatırımda garanti var???
Bankaya faize koy paranı devlet bile belli bir miktara kadar kefil sonrası ??? Geçmişte örneklerini defalarca yaşadık... Ha ne var Allah'a şükür Türk bankası denecek banka neredeyse kalmadı kadar az... yabancıların aşırı denetimci yapılarından biraz güvenebiliriz o zaman aynı mantıkla binance a da güvenebiliriz
Gayrimenkul satın alsan Allah muhafaza deprem olabilir .... Sonra uğraş dur...
Arsa satın alsan ortasından imar ile yol geçer satsan satılmaz yapsan yapılmaz....
Altın alıp eve koysan ya hırsız girerse ????
Sözün özü konuyu neden Binance'a güveneyim diyerek bir hedefe ulaşamazsınız... Akıllı ve mantıklı olarak hedefe ulaşabilirsiniz .... Örneğin; ADA coin yükselmesini bekliyorsunuz tahminen de rakam hedefiniz 3-4 ay... X bir borsadan coini alıp soğuk cüzdanınıza atın ondan sonra borsa ölmüş mü amuda mı kalkmış ne olmuş bize ne... Theodex den aldığım coin var ama soğuk cüzdanım da bana ne theodex öldüyse dersin coini sonra git BTCTÜRK de mi satarsın Binance da mı satarsın senın keyfın bilir.. Fıkradaki gibi benim uykum kaçacağına mişon un uykusu kaçsın
haaa eğer diyorsanız baba ben büyük traderim al sat yapa yapa paramı katlıyorum vs... e baba o zaman sen zaten zararda olamazsın ki imkansız.... o zaman gene sorun yok...
ne binance güvenirim ne bilmemkime valla hiçbiri babamın oğlu değil... bazı bölgelerde biz söz vardır babama güvendim annemle evlendi diye yatırımda kimseye güvenmenin alemi yok..
sürç-i lisan ettiysem affola..