serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değişen bir şey yok. Coin dediğim yerlere siz dijital parayı koyun Güvenirliği yok çünkü hala daha net bir adı konulmadı. Zaten net bir adı konulana kadar bu alt coinler olacaktır. Bir nevi alt coinler test gibi bir şey. Bitcoin çıktı sonra alt coinler oluştu. Bunun sonrası da ülkeler bazlı coin sistemi olacaktır ki dediğim gibi başladı da. Her adım bir rant oluşturdu. Bitcoin her ne kadar bilinmeyen bir sistem ürünü gibi gözükse bile aslında bu dönemlerin ilk girişimiydi. O zamanlar da dini olarak hoş bakılmadı ama bugün bitcoin ile alım satımdan bahsediyoruz. Yani yukarı da dediğime temel olarak şunu diyorum. Bugün coin olur yarın başka bir şey. Temel aynıdır, sadece isimler değişir. Ama temeli de yapmak için de ilk bi kazı yapmak gerekir ki bu da yapıldı da.
dini kısmıyla ilgiliyseniz dinen para konusundan başlayıp araştırmanızı tavsiye edebilirim. coin açısından değil sadece tüm altın/gümüş yerine geçen para grupları için söylüyorum.
neyse onu bir kenarda bırakıyorum da bu kadar insanın kafasını buna benzer indi çıktı hopladı zıpladı düştü şeklinde para kazanmaya yormasındansa, basit bir şey bile üretmeye yormalarına vesile olsak memlekete daha faydalı oluruz düşüncesindeyim.
hayırlısı..