Herkese selamlar,
İnternetten baskılı telefon kapağı satışı yapıyorum işler de şükür gayet iyi gidiyor. Ama ben görece yeni sayılırım bu işte o yüzden daha uzun süredir bu işi yapan dostlardan öğrenmek istediğim birkaç şey var. İlk olarak ben al sat yapıyorum yani direkt olarak kendim üretmiyorum kar marjımı dip tutuyorum o yüzden satışlarım gayet iyi bu 1 aylık süreçte ama üretici olmak istiyorum bu nedenle iki üç sorum olacak.
1) Sublimasyon kapak mı yoksa UV baskı ile kapak basan makina mı almak daha mantıklı? Şu an UV baskı kullanıyoruz memnun da sayılırım aslında ama sublimasyon sanki daha net sonuçlar veriyor gibi geldi bana gerçi sublimasyonda kısa sürede soyulma oluyormuş? Bir de her model için sublimasyon kapak bulunmuyor nerelerden buluyorsunuz sublimasyon kullanıp da memnun olan arkadaşlar.
2) UV baskı makinası kullanan arkadaşlar hangi makinaları tavsiye ederler? Fiyat performans olarak şunu kullanıyorum diyebileceğiniz modelleri fiyatları ile birlikte yazar mısınız? Benim şu an radarımda Gritty marka bir tane makina var yanında bir de ekran koruyucu kesme makinası alıp kılıf alana yanında kullandığı modelin ekran koruyucusunu hediye etmek istiyorum ama ortalama şu an ki fiyatı 11.000 dolara denk geliyor. O yüzden çok kalitesiz olmamak kaydıyla tavsiye edebileceğiniz makinalar vaar mı?
3) Gritty marka makina alırsam kapak tedariğini 20 30 cent gibi rakamlardan bizde yapabiliriz dediler ama daha uyguna kapak tedariği yapanlar var mı yani makinayı aldıkları yer harici.