tiptu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Btctürk'ün altyapı olarak bir farkı yok zamanında bana da çok kaybettirdi, ben sadece anlamıyorum binance kullanmak çok mu zor ki sürekli Türk borsaları arasından seçim yapıyorlar.
Türk borsasının da bir kurucusu var hacmi var hepsi aynı değil. Çoğu türk borsası ilk 50`de bile değil gerçi ilk 50de iki borsamız var btcturk ve paribu. Yabancıların da hepsi aynı değil.

Btcturk babam kullanıyor xxx.xxx tutarında BTC tutuyor yani onun için kolay binance.com`un merkezi nerede diye sordu cevaplayamadım yani seyşel adalarındaymış sözleşmesinde seyşel ve cayman adaları hukuksal adres olarak belirtilmiş mahkemeye falan oraya mı vericez yani bu şekilde soruyor ona göre haklı. Btcturk sahibinin de geçmişi belli Enpara.com Finansbank bağlantılı yatırım şirketini yöneten bir adam yıllardır. Bu iki markada Türkiye`de seviliyor sonuçta. Babam bunlara bakıp da güveniyor. Bir de sürekli al sat yapmıyor orta vadeci.

Herkesin görüşüne saygı duymalıyız. Ben hem binance hem btcturk kullanıyorum btcturkte uzun vadelerim bekliyor binance`da ise al sat yaptıklarım.

Mesela birisi illa ki Türk borsası olacak diyorsa btcturk derim dünyanın en iyisi olsun derse binance tabii ki.

Yani uzun sözün kısası herkes farklı şekilde borsa seçiyor babam kuruluş yılına bakıyor sahibine bakıyor. Başkası ise herkes nereye yatırıyorsa oraya gidiyor. Ben mesela binance`a böyle yatırım yaptım hacmi çok yüksek bu kadar insan salak olamaz nasıl olsa at gitsin