Arkadaşlar herkese merhaba. Okumadan önce ücretli olarak ilgilenicek arkadaşlar pm atabilir. Derdimi anlatayım;
Yaklaşık 10-11K lık bir dövme sayfam var. İki sene kadar önce açmıştım içinde ortalama 2-3K bot vardı. Sponsorlu reklamlardan ayrıyetten sayfamı görenlerle 11k kadar oldu. Story izlenmelerim ise 2k kadardı. Değişen yeni algoritma ile birlikte aşırı derece etkileşim düşüşü yaşadım.
Amg ailesinin çekilişine katıldım ve ne yazıkki 30k bot takipçi kaldı instafly bir yandan bir yandanda manuel olarak 1 hafta içinde sanırım %90 u kadar temizleyip geri 10k ya getirdim sayfamı. Dövme ile ilgili çok güzel reels videolar oluşturuyorum. Çalışmalarım güzel fakat etkileşimlerim günden güne düşüyor.
keşfete çıkıyorum ama bazen 200 birçok zamanda 30-50 arasında kalıyor. Story izlenmelerim 500 lere düştü.
keşfet için 5-6 yan hesap açtım ve gönderilerime beğeni kaydet yapıyorum. Şöyle bir sorun var yan hesaplarımdan birinde 10-15 hesap takip ediyorum. Ben kendi sayfamdan paylaştığım o gönderiyi beğenmek için girdiğim yan sayfamın anasayfasında te en altlara inip görüyorum. Yani başka takip ettiğim sayfanın 1 günkü önce attığı post benim yeni postumdan çok çok önce çıkıyor. Tam olarak instagramımda böyle bir sorunla karşı karşıyayım. Bunun bir oluru varsa ücretli - ücretsiz tavsiyelerinize açığım