Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu arada not olarak ekleyeyim tırnak şuan içine basık durumunda zaten öncelikle onu çıkartın

tırnak yukarı kalkmıyor yada içine göçük bi halde kaldıysa o zaman iade etmenizde fayda var
+ söylemek isterim şok ısrar etmeden direk iade alacaktır.
Teşekkürler, dediğiniz gibi biraz uğraştım. Tutuyor ama hafif bir yükte tekrar düşüyor. Düğmeye basmadan yukarı aşağı hafif kuvvet ile hareket ediyor.

dowerpower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah kurtarsın malesef piyasanın en kötü koltuklarından. Ben de bir önceki seride almıstım ayakları arizalandi demirciye yeni ayak yaptirdim. Kollari direkt kirildi gazete sıkıştirdım
Rampage müşteri hizmetlerini aradım. Durumu izah ettim. Kol kısmını koltuktan söküp UPS ile göndermemi istediler. Tamir edip göndereceklermiş. Fakat aldığım sıfır üründe ilk günden servis yüzü görsün istemiyorum. ŞOK aradım. İade etmek istediğimi önce sebebiyle belirttim. Arızalı kısmı onarabileceklerini söylediler. İstemedim. Birebir yeni koltuk ile değişim teklif ettiler. Yarın konu ile ilgili tekrar görüşeceğiz. Ya birebir değişim olacak ya iade alacağım inşallah.

Youtube videolarına baktığımda olumsuz yorum görmemiştim hiç. Gerçi ilk kullanım ile uzun süreli kullanım tecrübesi farklıdır tabii...