2020 Eylül ayında 280.000 Liralık sıfırdan bir ev aldım, evi düşeş getirdim diyebilirim. Çok zor zamanlarımda çokta manen bitik durumdayken çıktı, kenarda ziynetler vardı onları bozup alacaktım altın değerlenmiyor ileride de ne olacağımız belli değil biraz yatırım yapalım dedik
Neyse özetle;
70.000 peşin verdim,
210.000 Kredi Çektim ( 120 ay 0.99 ' dan aylık : 2998.89 TL taksiti var )
(12.000 Lira tapu masrafı o da bana girdi)
Doğalgaz-su-elektrik bağlatma vs : 2.000 TL oraya.
Geçen ay kiracı soktuk içeriye sağolsun 1 yıllık peşin verdi, kombi mombi derken onun verdiği para da sağa sola gitti sadece yatırım yapmış olduk.
Aldığım maaş çok yüksek değil ama asgarinin üzerinde. Şimdi ben aylık 3.000 TL kredi veriyorum ayrıca diğer harcamalarım var, maaş kalmıyor. İnternet ve diğer gelirler olmasa hiç altından kalkamam sanırım.
Şuan evi satılığa çıkardım uğraşamam ben bununla zaten evim var çok şükür. Gidip araba almak en mantıklısı ya da ege,akdeniz taraflarından bir arsa tarla.
Zorlandığınız anda kafayı yiyorsunuz dostlar nacizane tavsiyem, ciddi kredi psikolojikmen insanı yoruyor ve hep kazanmak için farklı yollara başvuruyorsunuz orada da kaybediyorsunuz. Ben ba.hise bulaştıydım kazanıyorum ama hastalık