Meraboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, ikisinde de yaşadım. Şu anda ne yazık ki balkonsuz bir evde yaşıyorum. İstanbul'da yeni yapılan tüm sitelerde artık balkon yok gibi. Balkonsuz ev bana göre huzursuz ev. En kötüsünden bir örnek vereyim. Sigara içen misafirlerin geldiğinde ev toz duman oluyor. 4 duvar arasında hapis hayatı gibi. İmkan varsa balkonlu ev almanızı öneririm.
Köy yerde evde 2 tane koca balkon var pek kullanmıyorum. Ama şehirde balkonsuz yaşamak gerçekten zormuş. Ufacıkta olsa bir balkonu olan ev almaya çalışacağım. Lakin hem kombili olsun hem balkonu olsun hem güzel konumda olsun fiyatlar çok uçuyor. Bir türlü denk getiremedim yaşayabileceğim bir ev. Bakalım hayırlısı mücadeleye devam.

mertzcn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyat performans oranına bakmak gerek. Yeterince paranız olsa bu soruyu sorma gereği duymazsınız zaten. O nedenle tüm özellikleri eşit olup arada sadece balkon farkı olan iki evin fiyatlarını karşılaştırmak gerek.

Atıyorum tüm özellikleri eşit bir balkonlu bir balkonsuz ev arasında 50k fiyat farkı var. Balkon için 50k vermek ne kadar mantıklı? Bunu değerlendirip ona göre almak makbul
Hocam haklısınız balkon fiyatları çok uçuruyor. Ama balkon olmazsa olmaz gibi duruyor. Gerçi balkona yılda kaç gün çıkacaksın orasıda ayrı konu ama lazım olunca da dışarı çıkmak zorunda kalırsın.