Buda benden olsun kesilen komisyon ve kargo ücreti ne kadar kazandıklarını açıklıyor.
mantık yanlış . 568 bin tl kazanman için 60 bin tl harcıyorlar. Komisyonlar sandığınız gibi yüksek değil. %16 komisyon varsa %12 isi reklama gidiyor. Bir sürü it ekibi var çalışan var. pazaryeri kazanıyor eyvallahda o satışı yapmak için günlük 60 bin tl harcamanız lazım. n11 ve gitti gidiyor da niye kervan geçmiyor. Reklam yok bir şey yok. Geçen mağaza puanı %91 oldu diye kapanacak maili atmış gittigidiyor aradım kapatmazsanız hatrım kalır dedim.şaşırdı karşımdaki eleman. 100 tane trendyol siparişi varsa 1 tane gittigidiyor siparişi var. Hepsiburada fiyatlarına %15 daha zam yaptım gizli paralardan dolayı. Aradılar operasyonu etkiler diye. ben ne kazanacağımı bilecem dedim.kem küm. eskiden 100 siparişde kazandığımı 20 siparişde kazanıyorum . Yok komisyon indirimi yok bilmem ne yapalım diye arıyorlar. gerek yok . üreticiyi bezdirdiler. al satcıları da devlet faturasızlıktan ceza yağdırdı. Sistem oturduktan sonra .Üreticiler ve sadece %5 komisyon alacak sistemler kalacak amazon 7 tane depo açıyor. 100 bin satım garantisi verecek erzuruma malı göndereceğiz . Ağrıda ki adam 24 saat dolamadan siparişini alacak. Geçiş dönemindeyiz.