yanıtlar için teşekkür ederim. Benim bir evim bir arabam ve ikinci evin az bir ödenmemiş borcu var. Forumda çok konu açılıyor bu sıralar nasıl ev alırım diye. onlar ile evi olanları birleştirme amacı ile açtım konuyu. görüşleriniz eminim ki insanlara yön veriyor şuan. ben şu şartlarda kiraya daha çok sıcak bakıyorum şahsen. ama imkanı olan da emlak yatırımı yapabilir. en garantiye yakın yatırımlardan biri emlak. Emrah eskiden kazandığı parayı emlak ile değerlendirmese şimdi sanırım borç ile ölen ünlüler arasında olurdu. hele bizden sonrakilere en azından konut bırakamaz isek onlar ilerleyen dönemdeki ekonomik şartlarda nasıl var olabilir bilinmez. Allah herkesin yardımcı olsun.
Hocam işte işten çıkmalar olabilir, gelir kaybı olabilir dünyanın binbir türlü hali var. Ben bu mantıkla ev aldım. Ve ülkede bazı gerçekler var. TL değer kaybediyor. 2019'da aldığım ev 230k iken bugün 380k ediyor. 380k ya satsam aradaki krediyi ödesem aslında ilk ödediğim peşinatla ev sahibi oldum diyebilirim. TL değer kaybediyor.. TV lere başka yerlere inanmayın. Ev alın, iyi kötü bir eviniz olsun. Eminevim vs de bulaşıp onu beklemeyin. Peşinatınız varsa girin alın bugün.
Eğer imkanınız varsa parayı çalıştırığ bitiktirip almanız benim görüşümcede daha doğru olur. Bankaya o parayı vermek ayrı bir can sıkıcı olay.