Listelediğin özellikler yaşına göre iyi eğer hakkı ile yapabiliyor isen. Biraz daha zorlasan 18 yaşında olduğunu unutturacaksın. Bence yaşına göre listelediğin özellikler gayet iyi. Yurt dışında okumak için biraz da "ineklemek" gerekiyor tabi. Maddi olarak da bu tür işleri biliyor isen üç beş bir şeyler gelir zaman içerisinde satış ve hizmet konusu açmaya devam et. İlla ki projesine uygun gören biri çıkıp iş verecektir. Bir Türk genci olarak en azından böyle gayelerinin olması içimi ısıtmadı değil
Bu samimi görüşünüz için sağolun. Bir işi yaptın mı sağlam yapacaksın kanaatindeyim her zaman yaptım mı tam yaparım abi

Hayalim bir veri merkezi açmak bakalım yapabilecek miyim
Kardeşim bu yazdıklarının hepsi zaten pasif gelir kaynağı senin için tek amaç kenara para atmaksa bunlar harici yapacağın bütün işler zaten kafanı karıştırır odaklanamaz iyice sarpa sararsın.
Sana tek tavsiyem bütün bunları yap ama hiç kazanmamış gibi kenara at unut gitsin başka türlü birikmez. Bir mesele ise dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olma dersleri ihmal etme.
İşin birde acı tarafı var senin bir türk genci olarak yurt dışında eğitim görebilmen için orada doğanlara göre yaklaşık 9 kat fazla efor sarfetmen gerekecek ki 9-0 geride başlama, bunuda dikkate al birikimini ona göre yap umutsuzluğa kapılma yeter. Bol şans
Haklısın tek amacım bu değil tabi ki bir yandan da kendi harçlığımı çıkarmak aileme yük olmak istemiyorum doğrusu. Yurtdışı için de kendimi özellikle yabancı dilde geliştirmeye başladım hakkımızda hayırlısı abi sağolasın zaman ayırıp cevap yazdığın için