akafo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah.
efkar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah nazardan kazadan beladan korusun hocam. Huzurla binin inşallah...
SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlara vesile olsun. Kazasız belasız sürün. En mantıklı kararı aldınız bana göre. Sıfır araç almak özellikle fiat egea çok mantıklı. Acaba net ne kadara aldınız? Bayide ön ödeme yaptınız mı ne kadar yapıldı dikkat etmemiz gereken hususlar neler?
Hepinizden Allah razı olsun çok sağolun çok teşekkür ederim.

Aldığım fiyatı özelden gönderiyorum.

Ön ödeme olarak arabayı kendimize bağlamamız için bayide ki yetkili personel bizden aracın en az ÖTV tutarı kadar ödeme yapılmasını istedi.
Oda en az 49.000TL'ye denk geliyordu. Onun üzerine istediğimiz kadar ödeyebiliyorduk ön ödeme olarak.
Ben düz hesap direk 50.000 TL IBAN ile ön ödeme yaparak aracı kendime bağladım. Dekontu mail olarak ilgili kişiye gönderdim.
Ertesi gün bayiye çağırdılar. Ön ödeme yaptığım için yaptığım ödemeye, anlaştığımız araba marka ve modeline, anlaştığımız fiyatın yanlarına tek tek imzamı atarak resmi olarak ta arabayı kendime bağlamış oldum.

Artık arabanın fiyatı ne olursa olsun beni etkilemeyeceğini, hatta arabanın fiyatı düştüğünde benden de düşeceklerini söylediler.

Bunun yanında 40.000TL 12 ay 0 faiz kredi seçenekleri vardı. Araba üretilip satışı almadan önce onu yapacaktım. Ancak araba daha üretilmediği için krediyi başlatamamıştık.

Araba 2 ay gecikince fiat 2 ay sonra kredi şartlarını değiştirip 40.000 TL 12 ay 0 faiz seçeneğini kaldırmıştı.
Bu bizi çok mağdur etti.ü

Ama biz sonuçta ne olursa olsun 0 faiz kredi olduğu için yararlanmak istedik ve 30.000TL 9 ay 0 faiz kredi de anlaştık.

Dikkat etmeniz gereken konu ise: Sakın ola sakın tek bir bayi de veya bulunduğunuz ilde ki bayilerde takılıp kalmayınız.

İstanbulda'ysanız Gaziantep'teki bayiyi de arayıp sorunuz. Eğer zaten uygun bir bayi de uygun bir araba bulursanız ödemelerinizin hepsini yaptıktan sonra oraya gitmenize gerek yok.

Arabayı istediğiniz bayiye çekici ile ücretsiz getirtebiliyorsunuz.