Anladım hocam. Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Yaşadığınız sağlık sorunu için de üzgünüm. Umarım yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Normalde yazılımcıydım web geliştirme tarafında ve programlama kısmında 14-15 dile aktif şekilde hakimdim ve bazı hatırı sayılır özel projelere(antivürs, web tarayıcısı, mmrpg) gibi tanıdıklar aracılığı ile geliştiriciklik te yaptım. Ancak bir söz vardır hani "işleyen demir pas tutmaz" diye, gözlerimde önemli bir rahatsızlığım var bu yüzden 3-4 senedir sektörümde yada mesleğimde çalışmıyorum, sadece vakit geçirmek ve kişisel ihtiyaçlarım için artık bilgilerimi kullanıyorum. İngilizce misali konuşmayınca unutuluyor ya, benimde malesef biraz o şekidle oldu kariyerim. Neredeyse bildiğim tüm birikimin ve emeğin %80 e yakını kayıp oldu. He halen yeterine bilgi sahibiyim ama kullanmayınca tabi kodlarda algoritmalarda malesef uçup gidiyor

Özel bir platform kullanmıyorum, notepad++, sublime, mobirise, visual studio, photoshop gibi araçlarla tasarlıyorum şu an temamı, temel seviye html css php bilgisi ile yani.