Bil ilginç olayda bende gerçekleşti onu anlatım bende size;

04.05 tarihinde soguk aldım ve biraz halsizlikler basladı o aksamı eve geldigimde bitkin haldeydim kendi kendime teşis koydum evet grip'im dedim sabaha kadar öksürük ve burun tıkanıklıgı oldu ve korktum ertesi gün hastaneye gittim bir arkadasımla arabada maskemi cıkarmadım olurda olursam arkadasıma geçmesin dedim. testimizi olduk evimize geri döndük bir ertesi günü sonuçları beklerken arkadaşım covid cıktı ben ise negatif cıktım herkes benden beklerken arkadasım oldu dayanamadım 3 ün günün sonunda tekrar test olmaya gittim bir arkadasımla beraber yine ikimiz yaptırdık yine arkadasım covid cıktı ben yine negatif cıktım kafayı yemek üzereydim öksürük arttı ama o sırada bol bol sigara içiyorum gunde 2 paket nerdeyse arkdaşımla beraber temaslı oldugumdan bende karantinada kaldım 12 gün sonra 04.18 tarihinde yine test yaptırdım negatif yine cıktı korkularım bu sefer acaba cigerime mi indi hala bilmiyorum ama doktora söylemem ramen bana flim çekmedi ve hastalıgım devam etmekte normalde hiç bu kadar hasta olmamıştım 8 gündür antibiyotik ve soguk algınlık ilacı ve extra öksürük ilacı kullanıyorum fayda etmiyor agrım sızım yok nefes alabiliyorum ama burnum tıkalı hala geçmedi gitti bu hastalık bence kişiden kişi göre değişmekte oldugunu düşünüyorum taşıyıcı olabilcegimi düşünüyorum artık.