Site adresi Tıkla Site Fiyatı : 300 TL Sitenin aylık getirisi: 0 Sitenin açılış tarihi: 23.03.2021 Kategori, sitenin içeriği nedir: Görev sitesi Günlük hit sayısı: Ölçülmedi Ziyaretçi kaynağı: Ölçülmedi Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0 Domain firması Tekno Clouds Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik Hosting dahil midir: Bir Süre İdare ederim Banlı olduğu sponsor var mı: Yok Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır Yok Site hakkında bilgi
Sitede Awarder 3 Kuruludur 750 tl olan script
Script Linki
Elimdeki İşlerimden dolayı 1 kaç ay sonraya atmıştım fakat askere gideceğimden dolayı yarım kalacak yine bende satma kararı aldım Hiç üye ve görev girişi olmadı sadece kurulum yapılıp bırakıldı bir adet logo ve favicon yaptım bukadar Pazarlık sünnetir yapabiliriz

İletişim 05364965382
+ Olarak yanında uygun fiyata backlink ve iç SEO çalışması yapabilirim sağlam yerlere gelme özellikli 😊