brkcnklm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kusura bakmayın fakat bu bakış açısını asla anlamıyorum.
Moderatör kararı verir onu uygularsın sorgulamak gerekmez vs. çok garip tavırlar. İnsanların diğer canlılardan farkı düşünebilme / sorgulayabilme yeteneklerinin olması. Siz ise moderatörleri yücelterek onların yaptığı şey sorgulanmaz ne dediyse direk yapılır tarzı cümleler kuruyorsunuz.

@noliya; aynı sorunu aynı moderatörle ben de yaşadım. Hesap satış konumda bir defa ücretsiz telafi sağlayacağım yazıyor. Konumda vaadettiğim tüm şeyleri ( 2 adet adwords hesabı + 2 adet paravan domain + 2 adet cloaker ) müşteriye sağlıyorum. Konumda iade yoktur yazıyor. Müşterim iade isteyip şikayet konusu açıyor ve aynı moderatör aynı şekilde iade kararı veriyor. Doğal olarak özelden soruyorum hani nasıl böyle bir karara verdiniz konuda eksik gördüğünüz bir yer vs. olmuş olabilir mi diye sordum ve aldığım cevap mağduriyeti giderin oldu. Gerçekten şaşırıyorum hizmet konularında çalışma şartları yazılmasına rağmen kararın apayrı bir şey olmasına.

Yani bende anlamadım, Erhan hocam dün aynı saatlerde birçok şikayet konusuna cevap olarak tüm satıcılara neredeyse iade geçin mağduriyeti giderin yazmış, benim taahütüm belli müşteriden yazılı onayda aldım, neden iade edeceğimi anlamadım, zira Erhan hocamda Ads hesabı satıyor 31k harcamalı, ben aldım diyelim ve hesap ayarlarıyla oynadım ettim vs. Hesap askıya düştü. Bu durumda iade hakkım benimde doğuyor o halde ben herkesten hesap alayım tüm hesapları patlatırım tüm satıcılardan da iade isteyelim, böyle birşey olmamalı benim taahütüm ve anlaşmam belli müşterinin onayıda belli. İade kararı neden oluyor hala anlamadım, bana cevap dahi verilmedi. Birşey demeyede korkuyorum, bu konuyu açarken dahi endişeliydim hala endişem devam ediyor ban yiyecek miyim acaba diye, çünkü modların kararı sorgulanmazmış.