Pikselizasyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özellikle son bir kaç aydır borçların çoğunu kapatıp para biriktirmeye başlamıştım fakat artık bankada atıl duran para bana batmaya başladı. Para biriktirmek için banka hesaplarını bir kenara bıraktım. Elime fazladan 100 lira bile geçse kripto para almaya başladım. İyi bir huy mu edindim, bilmiyorum fakat vaziyet bu. Belki de günden güne bu kripto paraları yükselten düşünce yapısı budur.

Vaziyet bu iken aldığım kriptoların değerinin düşmesini es geçersek karşılacabileceğim potansiyel sorunlar nedir? Binance borsasını kullanıyorum ve soğuk cüzdan nedir, bilmiyorum. USB bellek, telefon vesaire bunların güvenliği nasıl sağlanır? En nihayetinde bellek bozulur, telefon kaybolur. Yasaklar vesaire ile bir gün Binance'deki varlığımı cekmek imkansız duruma gelir mi?
KEy unutursan kağıt veya usb cüzdanda geri dönüşü yok.Binance Türkiye ye girerken bakanlık ile anlaşıp girdi. Binance Türkiye hesaplarının hepsi vakıfbank ve ziraat bankasında. Yani senin paranı çarpıp kaçması gibi bir senaryo olamaz.binance ciddi anlamda çok büyük milyar dolarla oynuyor son zamanlarda doge, xrp gibi oynak coinlerde kazandığı komisyonu hesaplamak imkansız aynı kişi bile aynı günde 10 kez al-sat yapıyor. Kısacası bu senaryo binance de başına gelmez.Ama başka hiç bir borsayı kullanmamanı tavsiye ederim.