Bloodz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış görmüyorsam, iki ürün arasında 1.5k fark var. Marka olarak monster önermem, ben de Asus kullanıyorum memnunum.

- Monster ürünlerinin ücreti, teknik desteği iyi. Ancak ürün olarak, kullanılan parça ve sorun çıkartma olasılığı çok yüksek. İntel işlemciyi tek başına ele aldığınız zaman elbette AMD'den iyi ancak AMD'de son zamanlarda iyi iş çıkarıyor.
-Asus sorun çıkartacak bir ürün değil. Fiyat olarak Monster'e göre bir tık yüksek olsa da, uzun ömürlü ve servise gitmeyecek ürün. İşlemcisi çok fazla eksik değil. Ancak bahsettiğiniz SSD konusu çözülemeyecek bir şey değil. İkincil olarak HDD'de işinizi görür. 1.5K farka değer mi, kendiniz düşüneceksiniz.

Ayrıca Nitro serisine de bakabilirsiniz. RTX 3060'lı ürün tanıtıldı ve F/P ürünü olacağı kesin. 1.300 dolar bandında olduğunu görmüştüm.

Sonuç olarak Monster, taşıdığı işlemcisiyle ve fiyatıyla ön planda olsa da, riske atarak elinize ne geçeceğini kestiremeyeceğiniz için tamamen şansa alınabilir.
Asus, işlemcisi eş değer, SSD yüksek ancak 1.5K'lık fark var. Bu fark sizi yormazsa, alınabilir ve memnunda kalırsınız.

Benim tercihin Asus'tan yana olurdu.
Trendyoldan alışveriş yapmıyorum monster alırsam resmi websitesinden alırım orada ise 13,400 fiyat çıkıyor

Görüşlerin için teşekkür ederim dikkate alacağım.