Site adresi: PM
Site İçin İstenen Fiyat : 2500TL
Site Aylık Getirisi: Aylık ortalama 300 – 400 TL arası Dalar kuruna göre değişmekte
Site Açılış Tarihi : 2020
Günlük Tekil Kullanıcı: 1k – 1,5k arasında değişmektedir.
Ziyaretçi Kaynağı : %95 Google
Domain Yaşı : 1Yıl
Site Tüm İçeriği İle Birlikte mi Satılık, Sınırlama Var İse Neler: Komple site içeriği ile birlikte satılıktır.
Hosting Dahil midir : 1ay idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır.
Kullanılan yazılım lisansı satışa dahil mi : Dahil Wordpress Jannah lisanslı
Yazılım Lisans Sonlanma Zamanı: Sınırsız
Sitenin Satışında Herhangi Hukuki Bir Problem Var mı, Telif Hakkı vb: Yok

Site çok fazla uğraş gerektirmeyen oyun,dizi,film,program indirme sitesidir. Sadece RankMath seo ile gerekli Onpage Seo ayarlarını yapıp site günlük 1.2k düzenli hit seviyelerine getirilmiştir. Son bir haftadır çok sık kontol edemiyorum fakat yükseliş düzenli devam ediyor çünkü geçtiğimiz hafta forumdan bir arkadaşımıza (500tl) detaylı SEO çalışması yaptırdık. Sitede içerik eklenti (lisanlı) ile otomatik olarak düzenli şekilde girilmekte yani herhangi bir ekstra içerik çekmekle alakalı vakit harcamasına gerek yok. Alan arkadaş sadece günde 1 saat düzenli siteye atılan yorumları, bozulan linkleri kontrol edip düzenlemesi yeterli olucaktır. OFFPage SEO ile ilgili gerçekten bilgi birikimi olan arkadaşlar çok daha iyi yerlere getireceğinden eminim yahut da diğer sitelere kalıcı, düzenli tanıtım yazı alabilecek arkadaşlar içinde müthiş bir sistem. Sitenin içeriğiyle alakalı hiçbir şekilde problem yaşanamamakta, yaklaşık 9-10 aydan beridir açık ve faliyeti devam etmekte. Adsense almak ve sonrasında politika ile ilgili bir problem yaşanmıyor, bununla ilgili size 3-4 aydır adsense üzerinden düzenli ödemesini alan bir arkadaşın görsellerini paylaşabilirim illa görmek isteyen varsa. "Sen neden almadın" diye soracak arkadaşlara; hali hazırdaki geliri benim için pasif bir gelir seviyesinde, istediğim miktarda olduğu için ekstra başvurup aradaki kazancımı bölünmesini, adsenseye vakit ayırmak istemiyorum. Gerekli olan tüm bilgileri paylaştığımı düşünüyorum, gelirlerle alakalı ilgili görselleri aşağıya bırakıyorum... Lütfen cidden almayı düşünen arkadaşlar yazsın.
Not: Site birçok kelimede 1-2. sıradadır.
Not2: Aşağıdaki kazanç görselleri sadece Popup' dan gelen kazançlardır, Popup, Splash,Buton,İkili reklamlarla beraber yukarıda belirtilen gelir elde edilmekte.

Search Console;
Son 3 AY

7 Gün

Popup
Mart:

Nisan: