fthmydn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler hocam, aslında get ilanı ile alacaktım. 300 tl fazla ödememek için salak gibi havale yaptım
Benimde hatam var ve büyük salaklık bana iat bunun farkındayım.
çokta uygun fiyatlı bir ilan değildi aslına bakılırsa. 3,5 k lık ürünü 3.300 den koymuştu pazarlık yaptık ve 3k dedik.
Firma ismini aratıyorum fakat birşey çıkmıyor.
Temel teknoloji çerkezköy - tekirdağ hepsinden aram yaptım ama yok.
Dediğiniz gibi kurumsal üyelik ise bir şekilde vergi levhası olması gerekir ve kayıtlı bilgileri olur.

Artık yarın şikayetçi olup şu banka hesabına bloke koydurtmayı deniycem.
Bugün bankayada gittim zaten QNB finans a onlarda şikayetçi olun bizden ekstre isterler bizde o gün ne kadar para girişi çıkışı olmuş sunarız dedi.
Sadece ben mi yoksa başka kişileride aynı şekilde yaptımı öyle öğreniriz.

Adam zaten pazartesi günü reklamda vermişti bir karttan ödeme yapmıştır sahibinden e. tüm ilanları ilk sıradaydı bende o reklamlardan gördüm ilanını

Aslında böyle baktığımız zaman. olay sahibinden de çözülecek giib.
İp - Konum - ödeme yaptığı banka - kayıt bilgi epostası - vergi levhası vs. hepsi onlarda var.

Benim elimde bir isim soyisim ve iban (iban farklı kişinin adı) ve telefon numarası var.
Çok fazla mining işine yoğunlaşıldı bu yüzden ekran kartı talepleri %90 üzerinde gidiyor şuan. 1 ekran kartsız kasa fiyatı=1 ekran kartı fiyatı
Sahibinden savcılık kararı olmadan İP, banka bilgisi, vergi levhası gibi bilgileri paylaşmaz kesinlikle. Finansbank'ın dediği gibi işliyor sistem. Ama tabi bu ne zaman sonuçlanır orası önemli belki 6 ay belki 1 sene.

Uzak yerlerde alışverişleriniz için mutlaka gezenadam.com.tr ile çalışın riske atmayın. (Başka aracılık yapan firmalar varsa onlar da olur)