öncelikle geçmiş olsun, savcılık kanallarıyla şikayetinize devam edebilirsiniz. diğer arkadaşlara da bilgisayar sektöründe birisi olarak dipnot söylüyorum buradan ;
sahibinden kurumsal üye olması sadece vergi levhası olduğunu gösterir *********** olup/olmadığını göstermez. Hemen güvenmeyin vergi levhası vergiye tabii olduğunu gösterir,üçkağıt kişilik meselesidir.
Uygun fiyatlı ilanlara hemen ürünü kaçırmayayım diye düşünülerek HAVALE/EFT yapılıyor önce bi araştırın firmayı sorun/soruşturun google işletme yorumları var mı kontrol edin, şikayetvar'da şikayetleri var mı bi bakın vs.
Tüm bunlar olumlu olsa bile gezenadam.com.tr firmasını arayıp oraya göndererek 100-200 TL ücreti mukabilinde size ürünü alıp kargolamasını isteyin.
Artık en düşük ticaretler 3-5K ve üzeri dönüyor 100-200 TL size çok gelmesin riske atmayın parayı kolay kazanmıyoruz.
Teşekkürler hocam, aslında get ilanı ile alacaktım. 300 tl fazla ödememek için salak gibi havale yaptım
Benimde hatam var ve büyük salaklık bana iat bunun farkındayım.
çokta uygun fiyatlı bir ilan değildi aslına bakılırsa. 3,5 k lık ürünü 3.300 den koymuştu pazarlık yaptık ve 3k dedik.
Firma ismini aratıyorum fakat birşey çıkmıyor.
Temel teknoloji çerkezköy - tekirdağ hepsinden aram yaptım ama yok.
Dediğiniz gibi kurumsal üyelik ise bir şekilde vergi levhası olması gerekir ve kayıtlı bilgileri olur.
Artık yarın şikayetçi olup şu banka hesabına bloke koydurtmayı deniycem.
Bugün bankayada gittim zaten QNB finans a onlarda şikayetçi olun bizden ekstre isterler bizde o gün ne kadar para girişi çıkışı olmuş sunarız dedi.
Sadece ben mi yoksa başka kişileride aynı şekilde yaptımı öyle öğreniriz.
Adam zaten pazartesi günü reklamda vermişti bir karttan ödeme yapmıştır sahibinden e. tüm ilanları ilk sıradaydı bende o reklamlardan gördüm ilanını
Aslında böyle baktığımız zaman. olay sahibinden de çözülecek giib.
İp - Konum - ödeme yaptığı banka - kayıt bilgi epostası - vergi levhası vs. hepsi onlarda var.
Benim elimde bir isim soyisim ve iban (iban farklı kişinin adı) ve telefon numarası var.
Iban numarası yeterli olur. Para kime gittiyse direkt o kişiyle irtibata geçerler telefon numarası başkasına ait olsa bile önemli değil direkt parayı ibanına alan kişiye dava açılır. Oda başı yanmasın diye aracı varsa isim verir vermese bile bütün iş onun başına kalır uzlaşma sırasında sen paranı alırsın.
bana verdiği iban farklı isimde ve o kişiden hizmet aldıysa ve ödemeyi bana yaptırdıysa orada çıkmaza girebilir ama dediğim gibi olay sahibinden de çözülür. Tüm bilgiler onda olması lazım.