Genelde karakol da cep numarasindan ariyor ama savcilik aramaz diye dusunuyorum
yalnız arada bi fark var, polis genelde emniyete çağırır ama arkadaşı başsavcı çağırmış, daha ciddi bi durum olabilir. beni de zamanında cepten aradılar emniyete gittim hakaret ettiğim için şikayetçi olmuş birisi vs. sizinki biraz daha ciddi duruyor.
Hocam muhakkak gidin,cocukken bir darp olayından bu şekilde çağrılmıştık,dalga geçiyorlar sanıp ciddiye almadık,biz gitmeyince onlar almaya geldi 😁 Bosuna eve gelmesinler yani
Merhaba hocam. Bende cezaevinde memurum böyle bir durumda emniyet görevlileri sizi aradığında emniyete davet etmek için ararlar genellikle. Eğer ki aksi bir durum olur gözünüzü korkturlar ve bilgilerinizi veya başka para talep ederlerse kesinlikle itibar etmeyin.
evet gidip durumu öğrenin korkulacak bir durum yok yakalama kararınız olsa gelip alırlar veya uygulamada durdurulduğunuzda önce anahtarı sonra sizi alıyorlar nafaka davası yüzünden başıma gelmişti.
*********** Dolandırır sizi savcılığa bekliyoruz demez hocam.
Bahsettigi yere gidin geçmiş olsun
D-landırıcı olsa herhalde savcılığa çağırmazdı. Geçmiş olsun. Savcılıktan talep vardır ifadeniz alınır.
Gidip öğrenebilirsin. Beni de geçen hafta polis kendi cep telefonundan ifadeye çağırdı. Gittim ifademi verdim.
tam olarak ne için çağrıldınız hocam
Benimle hiç bir alakası olmayan bir d0landırılıcık konusu. Sırf 30 sayfalık metinin bir yerinde adım geçiyor diye çağırıldım. İfademi verdim çıktım.
Hocam çağırıyorlarsa d0landırıcı değildir. Basit bi konuda ifadene başvuracaklardır. Ciddi bişey olsa gelip alırlar.
Polislerin büyük birçoğunluğu +9053 lü normal hatlardan arıyorlar bir sorun yok gidip konuyu öğrenebilirsiniz.
Çok elzem olmayan bir sebepten ötürü çağrılmışsındır. İsmin geçiyordur bir dosyada ve seninde ifadeni almak istemişlerdir. Polisler arayabiliyor kendi numaralarından sorun yok o konuda, dolandrıcı falan olsa zaten sizi savcılığa gitmenizi istemezdi. Köşede çay ocağında buluşalım gelirken yanında 10k para getir falan derlerdi galiba
Savcılığa gittim, 2019 yılında birisinden şikayetçi olmuştum. Onun için çağırmışlar. Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.