olur mu hiç öyle şey jackblack?
kampanya dönemlerinde hiç bütçe yakmadınız mı daha evvel?
cümlenizi okuduktan sonra hesaplarımdan birine girip değişiklik geçmişinden rastgele bir bütçe değişikliği detayını açtım. ekran görüntüsünü de iletiyorum.
adı üzerinde "şüpheli ödeme". yani ödeme ile alakalı bir problem söz konusu olabilir. kullanıcı sanal kart kullanıyor olabilir ve harcama yaptıktan sonra ödememe riskine karşın bir şüphe doğurur tüm sanal kartlar. bundan ileri gelebilir bu durum. kampanya bütçe artışı ile ilintisi olmaz, olamaz, olmadı, olmuyor : )
Bahsi geçen yeni Google Ads hesapları için geçerlidir. Tekrar söylüyorum, beyana esas olan konu Google çalışanlarının tarafıma "telefonda sözlü" olarak ilettiği durumdur.
Bir MMC yöneticisiyim ve Google Partner Ajansıyım. Yeni Google Ads hesaplarının çoğunda (hepsinde olmayabilir elbette) bu problem yaşanabilir.
Eşikli hesaplardaki mantıkta aynıdır. R10'dan bir eşikli hesap satın almak istediğiniz zaman, size verecekleri bilgi; 1. gün 10 dolar - 2. gün 30 dolar - 3. gün 50 dolar bütçe verebilirsiniz olacaktır. (Rakamlar afaki ancak benzerdir)
Sistem algoritmasının şüpheli gördüğü şey aslında orada kart vs. değil. Yeni hesaptaki dengesiz artış süreci. Dediğim gibi inanıp, inanmamak size kalan bir husus.