white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim insanımız teba olmayı seviyor ve istiyor. Diğet ülkelerde devlet halk için varken ne yazık ki bizde eski kültürümüzün devamı halk devlet için var. Halk gerekirse ölecek siyasiler lüks yaşamlarına devam edecek. Daha bu hafta ticaret bakanının kendi şirketinden milyonlarca dezenfektan aldığı ortaya çıktı. Halkın umurunda değil, iktidardan tık yok. Başka ülkede sonuçları düşünülemez. Merkez bankasında bulunan tüm para ortadan kayboldu. Son kalan altınlarda erime noktasında. Halkta tık yok

Bu ülkede itibardan tasarruf olmaz cümlesine hak veren halk var. Adam ekmek alamıyor ama saraydakileri izleyerek mutlu oluyor.

Zamanla bizim milli değerlerimizi bile yok ettiler. Önceden vatan toprağı dendi mi kırmızı çizgi olay kopardı. Yunanlılar neredeyse izmirden toprak almaya başlayacakmtık yok. Neden? İnsanları yoklukla terbiye ettiler. İnsanlar o kadar maddi olarak zor durumda ki vatan görecek gözü kalmadı. Çin de mi çalışıyoruz ülkemizde mi belli değil. İşverenler utammada asgari ücret verip 24 saat çalıltıracak. Gerçi utanmadan değil imkan bulamıyorlar ondan.

Diyeceğim Allah yardımcımız olsun bu saatten sonra.
Süper özetlemişsin.Ellerine diline sağlık.
Her batışın bir doğuşu vardır elbet. İnanıyorum ben yada umut ediyorum diyelim. Biri çıkacak bu düzeni bozacak.