Merhaba,
Alıntıladığım ilk arkadaşın mesajını dikkate almamanızı öneririm. Google eşikli hesaplardan ötürü uzun süredir "anlık artış gösteren" ücretli hesapları "filtre" ile askıya alıyor.
100 TL günlük bütçeden, birden 500 TL'ye geçerseniz "şüpheli ödeme" ile hesabınız askıya alınır. Bunu söyleyen ben değilim, bizzat Google çalışanları.

Yani o yüzden bilmeden, yanlış yönlendirmeler yapmak çok doğru değil aslında... Hesabın açılması için inceleme ister, sebebi ise belirttiğim gibi eşikli hesapların Google'ı zarar ettirmesidir.
Tüm Dünya genelinde aynı sorun yaşandığı için de support ekipleri gelen itiraz taleplerini karşılamaya çalışıyor haliyle. Dediğiniz gibi şüpheli bir durum yoksa, mutlaka hesabınız açılır.
Bol şans,
olur mu hiç öyle şey jackblack?
kampanya dönemlerinde hiç bütçe yakmadınız mı daha evvel?
cümlenizi okuduktan sonra hesaplarımdan birine girip değişiklik geçmişinden rastgele bir bütçe değişikliği detayını açtım. ekran görüntüsünü de iletiyorum.
adı üzerinde "şüpheli ödeme". yani ödeme ile alakalı bir problem söz konusu olabilir. kullanıcı sanal kart kullanıyor olabilir ve harcama yaptıktan sonra ödememe riskine karşın bir şüphe doğurur tüm sanal kartlar. bundan ileri gelebilir bu durum. kampanya bütçe artışı ile ilintisi olmaz, olamaz, olmadı, olmuyor : )