celalyesil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Globalde en iyisi binance, Türkiyede paribu en önde gösteriliyor ama dünya kadar kişi battı ani iniş çıkışlarda satımı kapatıyorlar. Zaten o saatlerde twitter'da 1. sıraya düşüyor herkes şikayetçi. Binancede sistem hatasının %0,00001 olacağını düşünüyorum. Geçenlerde bir arkadaş hatalı cüzdana para göndermiş onun derdindeydi. Ee bu adamlar napsınlar? Alım satım işlemlerinde bazı detaylar var. Mesela kaldıraç olayı aynı kripto türünde yanında x5 yazanlar var onlara girersen paran anında yükselip düşebilir. Veya standart alım satımda ilk çıkan seçenek limit ama buradan satmak çok daha fazla komisyon gitmesine neden oluyor. Bunun yerine stop limit ile alım satım yapmak gerekiyor. Bunun gibi onlarca ince detay var. Eğer ki global'a güvenmiyorsanız binancetr'ye girin Türkiyede bir şirket olduğu için şikayet durumunda her türlü destek vermek zorundalar.
Hocam su sekil anlatayim simdi benim yapmis oldugum islemde sistem hatasi yok ben parami transferwise hesabima devamli cekiyordum sorun olmuyordu en son iki cekim yaptim 200 euro ve 100 euro transferwise nasil olduysa hesaplarina kripto para gondermek yasakmis ve parayi geri binance.com a gonderdi tam 1 ay oldu birsuru mesaj yazdim 15 gun sonra sohbetten cevap veren birisi cikti ve verdigim tarihlere bakarak bana dediki o tarihte siz hesabinizdan para dahi cekmemissiniz diyerek meseleyi kapatti ve 300 euro cope gitti. Simdi diyelim sistemden goremiyor elimde transferwisenin bana gonderdigi geri gonderim dekontlari var bu dekontlarida gorustugum kisiye gonderdim dekonta dahi bakmadi bana masal okudu. Simdi iyikide bu para cok miktar degildi hadi ben 10.000 euro cekmis olsaydim bu para bosa gidecekti yani buyuk borsa deyip guvenmeyin ben artik ne binance.com da islem yaparim nede binance.tr de . Oncelikle parami yatirdigim borsada sorun oldumu cevap verecek kisilerin oldugu borsayi kullaniyorum sorun olunca 15 gun sonra cevap verecek degil aninda cevaplayacak bu sekil borsalar var ornegi poloniex.com kullaniyorum aninda sohbetten sordugun soruyu cevapliyorlar.