Arkadaşlar ZEP'i değerlendirenlere hayırlı olsun. Safemoon da yükseliyormuş arkadaşlardan yorumlar alıyorum. Ben safemoon'u hiç bilmiyorum sadece konuda olduğu gibi ZeppelinDao'ya para yatırdım ve doğal olarak onu takip ediyorum. Binance kıpkırmızı olmasına rağmen burası cıvıl cıvıl yükseliyor. Ayrıca yeni gem var mı veya burdan girilir mi gibi sorular da görüyorum. Arkadaşlar dün soru sormayıp sadece 50 dolar yatırsaydınız en az 3x yapmıştınız zaten. Bu tarz projeler çok tehlikelidir malumunuz. Şu an ulaştığım para tamamen çöpe gidebilir ben bunun farkındayım. O sebeple kimseye "alın mutlaka çıkacak fiyatı" vesaire diyemem ki. Yatırım tavsiyesi olur çünkü. Bunu yapmak zaten kanunen yasak. İlk baştan beri değerlendirenlere hayırlı olsun. Daha ileri gider mi gitmez mi hiç bilmiyorum. Zaten kaybettiğimde üzülmeyeceğim bir miktarla girmişim ben. Geri de gelse fiyatı bir dolarla yine çıkmam en az 1,5-2 ay bekleyeceğim. İçeride halen kaç param olduğunu anlık olarak konuda görebilirsiniz. Ayrıca yeni gemler için bir telegram grubu kuracağım bakalım bu coinden sağlam para alırsak. Konuyu takipte kalın, sevgiler