Halil0707 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Godaddy gibi firmalar bu yüzden var. Alan adından birkaç lira kazanıyorlar yerli firmalar. Bakkalın sigarası gibi. Müşteri çeksin başka bir şey satayım mantığı. Bu yüzden pek takmıyorlar. Ama işi sadece alan adı olan firmalar için her müşteri önemli. Forumda çok fazla alan adı şikayetleri görüyoruz bana kalırsa yarısından çoğu kullanıcı hatası. Godaddy kullanıcı hatalarına da elinden gelen yardımı esirgemiyor. Çünkü destek ekibinde prim var. Siz ona puan verin diye ellerinden geleni yapıyorlar. Tabii ki arada çürük çarık personel çıkıyor sonuçta personel de Türk Ama firma her müşteriye değer verdiğini +10 yılda bana gösterdi. Yanlış domain aldım iadesi oldu. Bir karakter hata yaptım düzenlemesi oldu. Ücret ödemedim bu tarz şeyler için. Kartımı yıllık ödemeye açık unuttuğumda çekilen bakiyeyi bile iade almıştım. Ve bunlar için böyle günlerce aylarca uğraşmadım. Bir mesaj ve sonuç. 10 lira için şu firmalara boyun eğmeyin. Hazır "Türk" ibaresini kirletiyorlar. Muz ticaret olarak güncelleyebilirler adlarını. Geçmiş olsun.
Haklısınız hocam. Dediğim gibi seçme hakkı bende değildi maalesef.