sosyalteknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@xdarksunx; aklıma gelen ilk fikri söyleyim. Alt domainlere kizilaya.bagisla.com - loseve.bagisla.com gibi gibi uzantılar açıp bu sayfalardan ödeme alarak kendiniz bu kurumlara bagis yapabilirsiniz dekontlarıda paylaşırsınız sitenizde, bir de örneğin fidan.bagisla.com gibi açabilirsiniz bu sayfadanda ödeme alırsınız fidan adeti şeklinde sonra kendiniz ziyaretçilerinizin aldığı miktarları siz alıp dikebilir ya da fidan dikimi yapan kuruluşlara bağışlarsınız onu da sitenizde paylaşırsınız. (Eğer siz dikerseniz arkadaşlarınızla vs. video çekip sitenize yükleyebilirsiniz. Ve her bağış etkinliğinizde video çekip bunları sitenize koyarsınız.) Tabii bunun yasal kısmı nasıl olur bilemiyorum araştırmak lazım detaylı.
Webekir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesela bu domain ile hayvan bağışı üzerine iş yapılabilir. İnsanlar her ilanda bağış mı satış mı karmaşasından bıktı.

Veya Bi ürün koyarsınız siteye bunun bağış satışını yaparsınız. Mesela ramazan paketi 100 lira, içeriği şu şu. Satış yap alıcı kişi hayırsever, teslim ise ihtiyaç sahibi biri olsun. (Bir elin verdiğini diğeri asla görmez)

İki fikir muhteşem. Ama tabi sosyal medya reklamı ile konsept iyice duyurulmalı. Site de ilgi çekici olmalı
Teşekkür ederim arkadaşlar sayenizde satmaktan vaz geçtim kendim projelendirmek istiyorum simdi gerekli materyalleri toplamak ve hayırlı bir iş yapmak istiyorum. Vakit bulabilirsem tabi işten anlayan biri de lazım