Bazı mesleklet kutsaldır hele ki şu dönemde sağlık çalışanı olmak gerçekten zor ancak gördüğüm ve deneyimlediğim kadarıyla bu gibi bahanelerin ardına saklanan çok çalışan var. Her meslek yorucu her meslek te hemen hemen masai var hiç bir doktor da aldığı maaşı bana vermiyor gel yiyelim diye, sağlıkçılardan çok çalışıp yarısı kadar maaş alamayan milyonlar var ülkede hiç biride bugün çok yoruldum mesaim var 1 aydır diyipte patronuna afra tafra yapmıyor yapamıyor biliyor ki kapının önüne koyarlar adamı.
Aynı hastahanede muayene oldum zamanın da doktor olacak kişinin odasına girdim derdimi sordu ( ama insanın suratına bakmak yok gözü bilgisayarda ) derdimi anlattım elimdeki kağıtları masaya koymamı istedi bir şeyler yaptı. Yan tarafa iğne olmam için gönderdi. Sonuç olarak ne beni muayene etti ne suratıma baktı ne de ilgilendi. Neymiş ne değilmiş soramadım bile o kadar aceleye getirdi ki bir an önce defol git demeden beter etti, tek kelime etsem üstüme yürüyecek gibi hissettim. Bu arkadaşın aldığı paranın tamamen haksız ve haram para olduğunu düşünüyorum haketmediğini yerinde olmak isteyen milyonlarca genç olduğunu düşünüyorum. Hiç kimse yoğun çalışma şartlarını bahane etmesin genel olarak bunu tavır edinmişler silsile halinde devam ediyor devam edecektir de. Bizim milletimiz doktoru, siyasileri, çok para kazanan meslekleri belirli bir sosyal statü düzeyinde olan meslekleri ilah gibi görüp gereksiz değer vermeye devam ettikçe bu düzen değişmeyecek.