Muzeyyen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir çok farklı alternatif yöntem ile skeç veya çizim animasyonları yardımıyla yapılabilir ancak süre 2-3 dakika diyorsunuz, çok uzun ve ekranda kalmayı sağlamak çok güç, içerik anlamında da sadece noktasal bütünleme ile süre çok uzun.
Hani açılış videolarından derleme yapılsa veya string tarzı bir taslak oluşturulup editlense güzel olur ancak süre anormal böyle bir ürün için, izleyici açısından da güç olacaktır.
Daha kısa, vurucu ve dikkat çekici bir ürün düşünürseniz yardımcı olabilirim.
Yani şöyle anlatayım. 30 sn sürecek bir video da olabilir. Ben onu Slow motion frekansına getirebilirim. Maksadımız müziğin başlaması ve bitmesine denk gelmesi olacak. Yoksa 30 sn sürmesi ile 2 dk sürmesi arasında extrem olarak pek bir fark olmayacak. Kalp ritim çizgisini düşünelim mesela. Ritme göre grafik oluşturarak ilerliyor. Bizim işte ise benim hazırlamış olduğum 2D çizimleri oluşturacak. Hatta oluşturmasına bile gerek yok. Ulaştığı yer o çizimlerin herhangi bir noktası olsa bile yeterli. Noktamız 15 sn orada kalacak ve bir sonraki çizime doğru ilerleyecek. Umarım anlatabilmişimdir.