Yine söylüyorum, manipülasyona ve spekülasyona çok açık bu coinler her şey birden olur anlamazsınız bile

Hala teknik analiz yaparak kendini kandırmaya çalışanlar var... Yükselir veya düşer demiyorum ama dikkatli olmakta fayda var.
Hala daha teknik analizi kahinlikle karıştıranlar var.
Yükseleceğini veya düşeceğini bilemezsiniz. Sadece ihtimalleri arttırırsınız.
Eğer sınava çalışmazsanız düşük alma ihtimaliniz fazla olur ve sonuç hakkında tahmin yürütebilirsiniz ancak asla kesin sonuca ulaşamazsınız bir bakmışsınız ki çok yüksek almışsınız. Grafikte öyledir bakarsınız hacim yeterli değil momentum azalmış düşeceğini düşünürsünüz düşme ihtimali artar sonra bi pump gelir yükselir. Yarın hava durumu tüm teknik verilere göre yağışlı gösterir ama hiç yağmur yağmaz. Kimse bu tutmadı o zaman hava tahminine gerek yok deyip bırakmıyor veya hava tahminine kumar demiyor.
Aslında ne anlatırsam anlatayım kafaya koyduğunuz için önyargınızı kıramam. Atomu parçalamak önyargıyı parçalamaktan daha kolaydır. (A. Einstein)
Bu arada manipülasyon her yerde var. Bitcoin artık 1 trilyon doların üstünde eğer bir şirket olsaydı en değerli 10 şirket arasında olurdu. Bitcoinde grafikler daha stabil ve daha düzgün çünkü manipüle etmek için çok fazla paraya ihtiyaç var. Ancak 2000. sıradaki coin için aynı şey geçerli değil çünkü hacimi yok manipülasyonu kolay onlarda grafik bile oluşmamış aşağı yukarı ne olduğu belirsiz.
Tabi bu sizin düşünceniz size karşı gelmiyorum sadece ben de kendi düşüncemi açıklıyorum.